ProBag logotyp
Användarnamn
Lösenord

Bärkassar

OBS! Alla våra tryckta påsar kan fås i olika storlekar.

Bärkassar som stärker ert varumärke

Bland ProBags breda utbud finns kassar i en mängd olika material och modeller. Här får ni ett smakprov på vad vi kan göra. Kanske finns grunden till er bärkasse här, kanske tar vi fram en ny modell som passar bättre. Det finns inga gränser för vad som kan göras och inga uppdrag är omöjliga

Vi levererar påsar som uppfyller alla krav. Miljöns, varumärkets, tidens, budgetens, och konsumentens. Allt från modeller helt fria från lösningsmedel, kassar av högsta kvalitet och de allra mest prisvärda alternativen. Kontakta oss så tar vi fram förslag på den reklamkasse som bäst fyller ert ändamål.

Papperskassar

Milano
Paris
Tokyo
London
Amsterdam

Plastkassar

New York
Bryssel
Sydney
Barcelona
Prag

PP-Kassar

Tygkassar

Wien
Wien
Wien
Aten
Aten

Lagerkassar
Vi har alltid otryckta och enfärgade bärkassar på lager för omgående leverans, dessa finns i olika modeller och storlekar. Vid brådskande leveranser eller mindre upplagor kan de även förses med enkla logotryck från 200st.

Känn på kvalitet
Det är inte samma sak att se en påse på bild som att hålla den i handen och känna kvaliteten. Därför skickar vi gärna prover på våra påsar. Ring oss för att få idéer och förslag på reklamkassar som kan passa er. Eller maila oss din beställning av gratis provpåsar.

Beställ prover på våra påsar.

ProBag Sweden AB
Kungsgatan 7
111 43 Stockholm

Växel: 08-555 537 70
info@probag.se

REPA MiljömärktFSC