ProBag logotyp
Användarnamn
Lösenord

Företaget

People

Med kunskap om en lönsam investering.

För rätt effekt krävs en smula eftertanke. Rätt påse har effekt på rätt konsument, på samma sätt som fel påse har motsatt inverkan. Att bli medveten om det är ett steg närmre ett enhetligt och starkt varumärke. Vi kan emballage och hjälper er gärna att ta fram en lösning. När ni köper våra produkter får ni också vårt engagemang och vår erfarenhet.

ProBag jobbar alltid med helhetslösningar. Vi tar en tanke hela vägen fram till en färdig produkt. En idé går via formgivning och materialkännedom till produktion, lagerhållning, logistik och distribution.

ProBag tar hand om alla delar och garanterar leveranssäkerhet så ni kan fokusera på annat. På så sätt blir arbetet med oss enkelt och smidigt.

Det är ni och era krav som avgör var i världen er bärkasse skall tillverkas. Det beror på den tid vi har till förfogande, vilken budget vi har att förhålla oss till och på vilka miljömässiga krav som skall uppfyllas. Oavsett vilket kan vi ta fram bärkassar som lever upp till era kvalitetskrav och med minsta möjliga avkall på de andra. Självklart jobbar vi helst med lösningar där vi tillgodoser alla delar. Låt oss hitta en lösning som passar er. Kontakta oss för gratis rådgivning.


Miljövänliga påsar med tryck

Att erbjuda bra miljövänliga alternativ är viktigt för oss. Därför jobbar vi med miljömärkta modeller som lever upp till högt satta krav. Klicka på miljömärkningarna och läs mer om certifieringarna.

ProBag Sweden AB
Kungsgatan 7
111 43 Stockholm

Växel: 08-555 537 70
info@probag.se

REPA MiljömärktFSC