Öka synligheten på mässan med en bärkasse

Designen på din bärkasse och förpackning är ett marknadsföringsverktyg och fungerar som en annons för din produkt. Därför är det viktigt under planeringen av ett mässdeltagande eller annat event att uppmärksamma hur man vill bli ihågkommen av besökarna. Och en bra eventpåse kommer återanvändas även efter evenemanget och ger ert företag gratis marknadsföring samt som en påminnelse för mottagaren att kontakta er.

Ni kan även använda era bärkassar för att sprida information besökarna annars riskerar att missa. Varför inte skapa en påse med er logotyp samt Instagram-namn? Eller adressen till ett showroom? Bärkassar innebär marknadsföring för minimala kostnader och maximal synlighet. En rätt utformad mässkasse drar besökarna till er monter och därför är det viktigt att välja rätt storlek och modell så ni inte riskerar att besökarna lägger er mässpåse i en konkurrents. . ProBag har stor erfarenhet i att skapa förpackningslösningar era kunder komma minnas.

Vi har ett brett sortiment av produkter i olika material, och skräddarsyr din beställning utefter vad ditt företag vill ha. Med en bärkasse har du en mobil reklampelare. Tryck här för att se våra produkter.

Man och kvinna med shoppingpåse

 

 

Kontakta oss .

info@probag.se
Växel: 08-555 537 70

ProBag Sweden AB
Kungsgatan 7
111 43 StockholmProBag har 10 års erfarenhet och hjälper dig att hitta rätt lösning för ditt företag. Här får ni alltid fri rådgivning. Ring oss och prata bärkassar.

Copyright ProBag. Läs vår integritetspolicy

Headline