Inspiration .

Här samlar vi tips på hur du navigerar bäst genom mässor och events.

Tre steg för hur du väljer en hållbar bärkasse

Hållbarhet, 2019-01-04

Idag är det en självklarhet att hållbarhet ska beaktas när man väljer och producerar bärkassar, för varumärket och klimatets skull. Vi har listat de tre viktigaste punkterna för ett klimatsmart tänk och en hållbar bärkasse.

1. Välj klimatneutrala produkter 

ProBag jobbar aktivt med hållbarhet och vi hjälper er hitta rätt. Våra produkter med märkningen Miljövänligt Val är klimatsmarta och lämnar minst produktionsspår på vår miljö.

2. Välj ett hållbart material

Prioritera att välja papper som är FSC®-certifierat och återvunnet. För plast och tyg finns det alternativa val som har mindre påverkan på miljö. ProBag jobbar med både FSC® och REPA.

3. Återvinn

Uppmana dina kunder att återvinna deras bärkassar när de är klara med användning. Materialet kan användas om och om igen, samtidigt som ni visar var ert företag står i frågan.

4. Återanvänd

Producera en påse kunderna vill använda om och om igen. En bra bärkasse kan användas till jobbet dagen efter för att bära matlådan, till exempel. Då driver ni inte bara miljövänliga val - utan får även gratis reklam när kunden bär runt på er kasse.

Tryck här för att läsa mer om ProBags arbete för en hållbar produktion och framtid!


Öka synligheten på mässan med en bärkasse

Marknadsföring, Mässa, 2018-08-24

Designen på din bärkasse och förpackning är ett marknadsföringsverktyg och fungerar som en annons för din produkt. Därför är det viktigt under planeringen av ett mässdeltagande eller annat event att uppmärksamma hur man vill bli ihågkommen av besökarna. Och en bra eventpåse kommer återanvändas även efter evenemanget och ger ert företag gratis marknadsföring samt som en påminnelse för mottagaren att kontakta er.

Ni kan även använda era bärkassar för att sprida information besökarna annars riskerar att missa. Varför inte skapa en påse med er logotyp samt Instagram-namn? Eller adressen till ett showroom? Bärkassar innebär marknadsföring för minimala kostnader och maximal synlighet. En rätt utformad mässkasse drar besökarna till er monter och därför är det viktigt att välja rätt storlek och modell så ni inte riskerar att besökarna lägger er mässpåse i en konkurrents. . ProBag har stor erfarenhet i att skapa förpackningslösningar era kunder komma minnas.

Vi har ett brett sortiment av produkter i olika material, och skräddarsyr din beställning utefter vad ditt företag vill ha. Med en bärkasse har du en mobil reklampelare. Tryck här för att se våra produkter.

Man och kvinna med shoppingpåse

 

 


Kontakta oss .

info@probag.se
Växel: 08-555 537 70

ProBag Sweden AB
Kungsgatan 7
111 43 StockholmProBag har 10 års erfarenhet och hjälper dig att hitta rätt lösning för ditt företag. Här får ni alltid fri rådgivning. Ring oss och prata bärkassar.

Copyright ProBag. Läs vår integritetspolicy

Headline